Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nový admin KIM stránek

5. 5. 2009

Ahoj všem,

jelikož nás bohužel Martin Trmota opustil, tak jsem přebral správu nad našimi stránkami já - také Martin, ale Mlejnek.

V poslední době se vyskytly problémy, kdy jsem byl nucenje operativně řešit, mj. i dočasně zablokovat stránky, které pár dní byly nedostupné, jak jste si určitě všichni všimli. Teď už by mělo být vše v pořádku i aktuální. Jinak bych chtěl poděkovat Vaškovi Prachtovi a Janě Krimlové za upozornění na nekalosti v DISKUZI, kde se objevil dost ošklivý text, který jsem smazal a uživatele který to psal jsem zablokoval.
Dále bych vás chtěl požádat, aby jste dočasně používali jako kontakt Michala Pragera nebo tuto diskuzi, Kristýnka teď finišuje doktorát, takže by potřebovla každou minutku na svojí práci, nicméně pořád vás má na paměti a ve volných chvílích spolu rozebíráme stránky, akce a další věci. Tak teď už vše víte, takže pěkný slunný den snad se všichni už brzy uvidíme.

Martin

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Znáte?

(Věra, 28. 3. 2013 12:10)

Dobrý den. Teď se šíří po netu a mezi lidma zajímavá možnost přivýdělku, skvělá i pro maturanty... Já si takto přivydělávám již od ledna a je to naprosto super :-) Nad poměry si díky tomu sice nežiju, ale dokud můžu, tak si tu chvilku na sebrání volných zlaťáků najdu! Více info na www.Cervena-Cerna.cz