Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jakub Křečan

 

Jakub je již od základní školy vášnivým fotografem. Za dlouhé a plodné období, které Kuba strávil za objektivem, stačil vyměnit a vyzkoušet celou řadu kvalitních fotoaparátů a nafotil spoustu hezkých fotek. Mimochodem, Jakub je i takovým neoficiálně oficiálním fotografem při našich akcích. Další Jakubovou zálibou je cestování. Minimálně jednou do roka cestuje se svojí maminkou za hranice do teplých jižních krajů k moři. A zde opět přichází na scénu koníček číslo jedna - fotografování. 

Po cestování přichází na řadu práce na počítači. Jakub s velkou oblibou přeinstalovává různý software. A to někdy tak důkladně, až se zhroutí celý operační systém. Maminka Jakubovi raději pomohla pořídit si vlastní PC, aby se nemusela obávat katastrof, často znamenajících ztrátu důležitých dat potřebných pro svoji práci.

Poslední velkou zálibou, v podstatě největší, je studium Bible. Jakub je znovuzrozený křesťan. Jeho víra v našeho Pána, Ježíše Krista, je upřímná a pevná. Bohu za to dík.

 

Jakubova fotogalerie:

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

nadpis

(Sandra, 25. 2. 2013 16:16)

Ahoj, letos koluje po internetu a mezi lidma nová forma přivýdělku, ideální na zimu, když je večer hodinka dvě času :) Sama si takto vydělávám už od ledna a fakt mě to nadchlo! Miliony z toho sice nejsou, ale dokud to jde, tak se mi hodí každá snadno vydělaná kacka :) Kdyžtak mrkněte na www.Cervena-Cerna.cz

Kuba je prostě Kuba

(Vášnivej Gurmán, 29. 6. 2008 0:44)

Díky Jakube za Tvého koníčka. Na Maltu bych jel taky hned! :-)

Jakubovy fotky

(Veselej optimista Pavel Slouka, 29. 5. 2008 17:21)

To je moc fajn, že máme v KIMu takového fotografa.
Na Maltu by jel hned...