Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jiné akce

Příspěvky

Ode dneška můžete na našem webu navštívit informační portál Helpnet.cz pro osoby se specifickými potřebami

26. 5. 2008

Informační portál Helpnet.cz pro osoby se specifickými potřebami usnadňuje orientaci v problematice zdravotního postižení. Anotace s odkazy na tuzemské internetové zdroje jsou roztříděny podle základních skupin postižení – zrakové postižení, sluchové postižení, mentální postižení, tělesné postižení, vnitřní nemoci, duševní zdraví. Tyto hlavní cílové skupiny doplňují rodiče dětí se zdravotním postižením a senioři.

 

Odkaz na informační portál Helpnet.cz naleznete na našich stránkách v sekci Oblíbené odkazy.

 

Nový krizový web neziskovek v sociálních službách

26. 5. 2008

Neziskové organizace již přestaly důvěřovat úřednickým slibům, že se situace v sociálních službách vyřeší v dohledné době. Proto byl s pomocí chráněné grafické dílny Slunečnice zprovozněn nový krizový webový portál www.aneposs.cz, který o situaci informuje.

Odkaz na krizový webový portál aneposs.cz naleznete ode dneška v sekci Oblíbené odkazy. Jeho návštěvu vřele doporučujeme.

 

Pozvání na Den dětí - Malování s rytíři

26. 5. 2008

V neděli 1. června na Den dětí pořádá Maltézská pomoc o.p.s. ve Velkopřevorském paláci v Lázeňské 2 na pražské Malé Straně od 11 hodin zábavnou akci Malování na nádvoří.

 

Přibyla nová sekce - KIMácké záliby

22. 5. 2008

Dnes přibyla na naše klubové stránky další sekce s názvem KIMácké záliby. Pokud je někdo z vás přesvědčen o tom, že něco umí, něco dokázal, a měl by zájem se o výsledky své tvůrčí činnosti podělit s ostatními, napište na kontaktní e-mail  info@klub-kim.cz.   

 

« předchozí

1 | 2 | 3 | 4