Jdi na obsah Jdi na menu
 


PRAGUE NEEDS REVOLUTION

24. 8. 2010

Rezervujte si pondělí 30. srpna pro dokumentární film na téma přístupnosti veřejné dopravy, který natočil režisér Tomáš Škrdlant a jmenuje se PRAGUE NEEDS REVOLUTION.Proč se film jmenuje právě takto a o čem bude, se dovíte v trajleru: http://www.youtube.com/user/AsistencePraha#p/a/u/0/LQ_7mqGdlKU

Po projekce následuje debata s kandidáty na budoucí primátorku či primátora Prahy na téma BARIÉRY VE VEŘEJNÉ DOPRAVĚ.
Pozvání přijali: Zdeněk Tůma (TOP 09) * Petr Hána (ODS) * Jiří Dienstbier (ČSSD) * Markéta Reedová (VV) * Petra Kolínská (SZ) * Marián Hošek (KDU-ČSL) Přijďte debatovat s politiky o tom, co je pro kvalitu života ve městě důležité a čemu by se měli v následujících letech věnovat. Podělte se o své zkušenosti s veřejnou dopravou. Akci podporuje Nadace Charty 77 Konto Bariéry a přijde nás podpořit paní ředitelka Božena Jirků a Jedličkův ústav a školy v čele s ředitelem Janem Pičmanem. Svou účast průběžně potvrzují i další milí hosté. Akci bude moderovat Radek Musílek. Další podrobnosti najdete v přiloženém plakátu od Jitky Pročkové. Všem moc děkujeme!

BIO OKO najdete na adrese Františka Křížka 15. Internetové stránky: http://www.biooko.net/cz/ Nejlépe se sem dostanete od metra Vltavská, od výstupu z výtahu bude směrem ke kinu odcházet v 15 hodin zástupce Asistence o.s. Miroslav Polák. Můžete se k němu připojit. VSTUP NA AKCI JE VOLNÝ A BEZBARIÉROVÝ. 
Po představení a debatě se potkáme v kavárně u malinovky, která je pro všechny připravena jako pohoštění:).Návštěvníky akce, kteří dorazí na vozíku, prosíme, aby přijeli alespoň s půlhodinovým předstihem, abychom se všichni do sálu včas dostali. Bude nás tu určitě plno a musíme začít opravdu přesně v 16 hodin!

Budeme rádi, když o této akci dáte vědět i svým blízkým a dorazíte společně. 
V Asistenci se těšíme na viděnou a přejeme všem pěkné dny.

 

Obrazek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář