Jdi na obsah Jdi na menu
 


Oznámení na rok 2013

27. 11. 2014

Milí Kimáci a přátelé,

dovolte, abych Vám na počátku roku 2013 popřála, aby byl plný pohody, zdraví a spokojenosti se vším, co budete podnikat.

 

Dovolte, abych Vám taky oznámila, že v tomto roce se neuvidíme na žádné přímo organizované akci KIMákem o.s.. Letos nebude tábor ani jiná pobytová akce, ale díky našemu vzájemnému přátelství se budeme vídat soukromě nebo na událostech Pestré společnosti o.p.s. a Bezbatour, které Vám budeme průběžně nabízet.

 

K tomuto kroku jsme dospěli na poradě Výkonného výboru sdružení s vedoucími na konci roku 2012. Ukázalo se, že naše přednost – svépomocná, dobrovolná a nadšená práce – je i naší slabostí -  když organizátoři a vedoucí mají jinou práci a nemohou se pro činnost v KIMu zavázat.  Přemýšleli jsme také o pojetí našich akcí a navrhujeme zkusit podobu „relaxačních dovolených“, na kterých si potřebnou asistenci zajistí každý sám.  Vyhlásíme pouze místo pobytu, kde se budeme moci sejít a užít si společný čas.

 

V roce 2013 je možné se sejít na známém místě v Poslově Mlýnu v Doksech v termínu  7. – 14. července 2013. Na 8 míst (2 x4 lůžkový pokoj v budově Pestré společnosti) je možné se přihlásit na info@klub-kim.cz. Doprava, asistence i program individuální.

 

Děkuji všem za pochopení situace!

Kristýna Mlejnková

předsedkyně KIMák o.s.